Arie-Wim Boer

Raadslid & Wijkambassadeur alle wijken & Voorzitter bestuur

image
 

 

 

 

Ik ben 55 jaar, geboren in Maastricht en gehuwd met mijn  steun en toeverlaat Nicole. Verder ben ik trotse vader van Nikki (16) en Chris (19) en ben ik dol op mijn Pyrenese Berghond Borus en newfoundlander Balou.

Ik ben ruim 20 jaar manager bij achtereenvolgens de rijksoverheid (belastingdienst), een bank en een beveiligingsorganisatie. Vervolgens ben ik na twee jaar interim manager bij KPMG te zijn geweest in 2002 wethouder geworden van de door mijzelf opgerichte plaatselijke partij (Leefbaar Purmerend). Na mijn wethouderschap ben ik interim teamleider geweest bij de afdeling handhaving van de gemeente Amsterdam en hoofd van de milieustraten in Amsterdam. Na 3 jaar werkeloos te zijn geweest nu conducteur bij het GVB in Amsterdam.

Ik ben al 28 jaar actief in de politiek. Bestuursfuncties en activiteiten op het gebied van PR en propaganda wisselden elkaar af. In Purmerend ben ik nu fractievoorzitter, voorzitter en lijsttrekker van Leefbaar Purmerend.

LinkedIn