Frank Vogtschmidt

Fractieondersteuner

Mijn naam is Frank Vogtschmidt en ik ben 45 jaar oud en woon vanaf mijn 10e met veel plezier in Purmerend. Ik heb gewoond in de Gors, Overwhere, Wheermolen, het stadje en sinds 2014 in de Purmer Zuid, hier woon ik samen met mijn vriendin. 
Ik ben werkzaam als zelfstandig IT professional, op dit moment bezig met een project bij de Luchtverkeersleiding Nederland. Dit werk doe ik met veel plezier, daarnaast moet ik als IT-er altijd bij blijven en ben ik dan ook continue bezig met nieuwe ontwikkelingen bij houden en mezelf ontwikkelen middels cursussen en (zelf-) studie.
In het verleden (2002-2006) ben ik actief geweest als gemeenteraadslid namens Leefbaar Purmerend, maar heb ik na die periode besloten me niet meer kandidaat te stellen, omdat het niet meer te combineren was met mijn werk en opleiding. Ik ben de (lokale) politiek echter altijd blijven volgen en nadat Arie Wim en Chris Boer mij begin dit jaar hebben gevraagd of ik niet af en toe weer wat wilde doen voor de partij en de stad, heb ik besloten me weer aan te sluiten bij Leefbaar Purmerend. Het is niet mijn doel om raadslid te worden, maar wel om mee te denken met de partij om ervoor te zorgen dat Purmerend een mooie en fijne stad blijft om in te wonen, werken en recreëren.