Arie-Wim Boer

Raadslid & Wijkambassadeur alle wijken & Voorzitter bestuur

Ik ben 57 jaar, geboren in Maastricht en gehuwd met mijn  steun en toeverlaat Nicole. Verder ben ik trotse vader van Nikki (18) en Chris (21) en was ik dol ben ik dol op onze Pyrenese Berghond Borus (11) die we in november helaas moesten laten inslapen en onze newfoundlander Balou.

Ik ben ruim 25 jaar manager bij achtereenvolgens de rijksoverheid (belastingdienst), een bank en een beveiligingsorganisatie geweest. Vervolgens ben ik na twee jaar interim manager bij KPMG te zijn geweest in 2002 wethouder geworden van de door mijzelf opgerichte plaatselijke partij (Leefbaar Purmerend). Na mijn wethouderschap ben ik interim teamleider geweest bij de afdeling handhaving van de gemeente Amsterdam en hoofd van de milieustraten in Amsterdam. Na 3 jaar werkeloos te zijn geweest ben ik conducteur geworden bij het GVB in Amsterdam. In december 2019 begin ik aan een nieuwe uitdaging bij Reconi in Zaandam.

Ik ben al 30  jaar actief in de politiek. Bestuursfuncties en activiteiten op het gebied van PR en propaganda wisselden elkaar af. In Purmerend heb ik het fractievoorzitterschap overgedragen aan mijn zoon Chris en ben ik nu  raadslid, voorzitter en lijsttrekker van Leefbaar Purmerend.

LinkedIn