Arie-Wim Boer

Commissielid & Wijkambassadeur alle wijken & Voorzitter bestuur

Ik ben 59 jaar, geboren in Maastricht Ik ben  trotse vader van Nikki (20) en Chris (22) en ben ik dol op onze newfoundlander Balou.

Na de verkiezingen zal ik de hoog nodige operaties aan mijn versleten heupen ondergaan
Ik ben ruim 25 jaar manager bij achtereenvolgens de rijksoverheid (belastingdienst), een bank en een beveiligingsorganisatie geweest. Vervolgens ben ik na twee jaar interim manager bij KPMG te zijn geweest in 2002 wethouder geworden van de door mijzelf opgerichte plaatselijke partij (Leefbaar Purmerend). Na mijn wethouderschap ben ik interim teamleider geweest bij de afdeling handhaving van de gemeente Amsterdam en hoofd van de milieustraten in Amsterdam. Na 3 jaar werkeloos te zijn geweest ben ik conducteur geworden bij het GVB in Amsterdam. In december 2019 begon ik aan een nieuwe uitdaging bij Reconi in Zaandam. Op dit moment ben ik werkzaam voor de GGD testafsprakenlijn.

Ik ben al 30  jaar actief in de politiek. Bestuursfuncties en activiteiten op het gebied van PR en propaganda wisselden elkaar af. In Purmerend heb ik het fractievoorzitterschap overgedragen aan mijn zoon Chris en ben ik nu  raadslid en voorzitter van Leefbaar Purmerend.

LinkedIn