Chris Boer nieuwe lijsttrekker Leefbaar Purmerend

Persbericht ​​​​Purmerend, 24 juni 2021

Chris Boer

De fractie en het bestuur van Leefbaar Purmerend hebben de huidige fractievoorzitter Chris Boer (22 jaar) gekozen tot de lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen op 24 november van dit jaar.

Zowel de fractie als het bestuur hebben er alle vertrouwen in dat hij, net als in zijn rol als fractievoorzitter, deze rol op een uitstekende manier zal vervullen en Leefbaar Purmerend zal leiden naar een goed verkiezingsresultaat. Chris staat niet alleen bekend als een zorgvuldig raadslid maar ook om zijn verbindende kracht binnen de raad. Volgens Leefbaar Purmerend is dat precies wat een lijstrekker nodig heeft om succesvol te kunnen zijn.

Voor het eerst sinds de oprichting van de partij in 2001 wordt de partij geleid door een nieuwe lijstrekker. Hierbij wil de partij aangeven trots te zijn dat Chris niet alleen de jongste fractievoorzitter is in de gemeenteraad, maar naar het zich laat aanzien ook de jongste lijstrekker zal zijn bij de verkiezingen. Zowel de fractie als het bestuur van de partij hebben vertrouwen in een goede verkiezingsuitslag in november en kijken uit naar de campagne die van start zal gaan in september.

Voor vragen aan- of over onze lijsttrekker kunt u rechtstreeks contact opnemen met hem.

De volledige kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma worden begin september gepresenteerd bij de start van de campagne.