Chris Boer

Raadslid & fractievoorzitter & wijkambassadeur Centrum en Gors & Jongeren afdeling

Ik ben Chris (22 jaar) en een geboren en getogen Purmerender. In het dagelijks leven werk is al Ambtenaar voor de gemeente Amsterdam en ben ik bezig met de afronding van mijn studie bestuurskunde. 

Al vanaf mijn 14e voer ik werkzaamheden uit in de fractie van Leefbaar Purmerend, sinds die tijd ben ik niet meer weg te slaan uit de gemeentepolitiek. Niks is mooier dan het meebesturen van je eigen stad. Ik ben ontzettend vereerd dat ik, ondanks mijn leeftijd, al ruim 3 jaar fractievoorzitter ben van de partij. Bij de komende verkiezingen mag ik voor het eerst sinds de oprichting van de partij het nieuwe gezicht zijn de partij, dat is iets wat mij heel trots maakt.
In mijn werk als raadslid en de werkzaamheden in verschillende extra commissies is bij mij het uitgangspunt om niet te zoeken naar de verschillen maar te kijken naar de mogelijkheden tot samenwerking. Volgens mij is dat een veel effectievere manier van politiek bedrijven. De afgelopen 3 jaar heeft dat ook meerdere successen opgeleverd zoals de realisatie van het openbaar toilet op de schapenmarkt.
In mijn privéleven ga ik vooral graag weg met mijn vrienden om even lekker mijn hoofd leeg te maken.  Mijn beste vriend is mijn trouwe viervoeter Ballou waarmee ik graag ga wandelen. Een van mijn andere bezigheden is zwemmen in het Leeghwaterbad. Ik geniet bij deze dingen volop van het moois wat onze gemeente te bieden heeft en ik hoop dat u dat ook doet!