Kathleen Visser – Schotman

Raadslid en wijkambassadeur Purmer-zuid en Purmer-Noord

image

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Kathleen Visser-Schotman 52 jaar, gehuwd met Rob Visser, moeder van twee zoons, Kevin en Dylan van respectievelijk 19 en 17 jaar. Mijn oudste zoon Kevin is meervoudig complex gehandicapt en daardoor volledig zorgafhankelijk. Dit leidde ertoe dat ik als moeder regelmatig met zorgverleners en de gemeente in de clinch lag over voorzieningen en andere zorg gerelateerde zaken. Als ‘ervaringsdeskundige’ adviseerde ik ook andere ouders, die in vergelijkbare omstandigheden verkeerden.

Mede daardoor ben ik geïnteresseerd geraakt in de politiek. Vier jaar geleden heb ik me beschikbaar gesteld voor Leefbaar Purmerend met de focus op zorgverlening. Anderen zien mij als een verbinder met een positieve kijk op het leven. Deze kwaliteiten wil ik graag de volgende periode inzetten als raadslid voor Leefbaar Purmerend.

Naast mijn taak als moeder belast met de zorg voor mijn oudste zoon en mijn rol als commissielid van leefbaar Purmerend ben ik tevens bestuurslid van “De Speelkraam”, ik mag wel zeggen de mooiste speeltuin in Purmerend gelegen in het Leeghwaterpark. Als bestuurslid ben ik verantwoordelijk voor de evenementen en de toegankelijkheid voor gehandicapten. De Speelkraam was ooit een initiatief van Leefbaar Purmerend.